båtutstyr

Varmtvannsbereder til båt

Isoterm varmtvannstank er produsert i rustfritt stål. Vanninntaket fra motoren er plassert helt i bunnen slik at alt vannet i tanken blir varmet opp. I tillegg har alle 220V kolbe. For å sikre mot korrosjon er tankene fyllt med gass. De er trykktestet til 16 bar.

Isotemp Slim15

Isotemp Slim 15

Er produsert i rustfritt stål. Vanninntaket fra motoren er plassert helt i bunnen slik at alt vannet i tanken blir varmet opp. Kan bare monteres liggende. I tillegg har alle 220V kolbe. For å sikre mot korrosjon er tankene fyllt med gass. De er trykktestet til 16 bar. Leveres uten termostatblander.

Isotemp Slim 20

Isotemp Slim 20

Er produsert i rustfritt stål. Vanninntaket fra motoren er plassert helt i bunnen slik at alt vannet i tanken blir varmet opp. Kan bare monteres liggende. I tillegg har alle 220V kolbe.For å sikre mot korrosjon er tankene fyllt med gass. De er trykktestet til 16 bar. Leveres uten termostatblander.

Isotemp Basic24

Isotemp Basic 24

Produsert i rustfritt stål. Vanninntaket fra motoren er plassert helt i bunnen slik at alt vannet i tanken blir varmet opp. I tillegg har alle 220V kolbe. Den kan monteres liggende og stående, men da med tilkoblingspunktene ned. For å sikre mot korrosjon er tankene fyllt med gass. De er trykktestet til 16 bar. Leveres med termostatblander.

Isotemp Basic30

Isotemp Basic 30

Er produsert i rustfritt stål.
Vanninntaket fra motoren er plassert
helt i bunnen slik at alt vannet i tanken
blir varmet opp. I tillegg har alle 220V kolbe. Den kan monteres liggende og stående, men da med tilkoblingspunktene ned. For å sikre mot korrosjon er tankene fyllt
med gass. De er trykktestet til 16 bar.Leveres MED termostatblander.

Isotemp Basic40

Isotemp Basic 40

Produsert i rustfritt stål. Vanninntaket fra motoren er plassert helt i bunnen slik at alt vannet i tanken blir varmet opp. I tillegg har alle 220V kolbe. Den kan monteres liggende og stående, men da med tilkoblingspunktene ned. For å sikre mot korrosjon er tankene fyllt med gass. De er trykktestet til 16 bar. Leveres MED termostatblander.

Isotemp Basic50

Isotemp Basic 50

Produsert i rustfritt stål. Vanninntaket fra motoren er plassert helt i bunnen slik at alt vannet i tanken blir varmet opp. I tillegg har alle 220V kolbe. Den kan monteres liggende og stående, men da med tilkoblingspunktene ned. For å sikre mot korrosjon er tankene fyllt med gass. De er trykktestet til 16 bar. Leveres MED mtermostatblander.

Isotemp Basic75

Isotemp Basic 75

Er produsert i rustfritt stål. Vanninntaket fra motoren er plassert helt i bunnen slik at alt vannet i tanken blir varmet opp. I tillegg har alle 220V kolbe. Den kan monteres liggende og stående, men da med tilkoblingspunktene ned. For å sikre mot korrosjon er tankene fyllt med gass. De er trykktestet til 16 bar. Leveres med termostatblander.

Isotemp Slim Square16

Isotemp Slim Square 16

Isotemp Slim Square er en tank på 16 ltr. Passer perfekt i rom der Basic og Slim ikke får plass. Denne er laget i rustfritt stål innvendig, isolert med polyuretan for minst mulig varmetap. Kraftig el.patron på 750W ligger lavest mulig slik at man får varmet opp hele tanken. Kjølevannssløyfene er ekstra lange slik at man har varmt vann etter kort tid.  Kan monteres både liggende og stående. Leveres uten termostatblander.

Se hele utvalget

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Nettbåt AS

Foretaksnr 991 700 013

Post og besøksadresse:

Sævik
4770 Høvåg

Kontakt:

Tlf: 90 01 34 38
Epost: post@nettbaat.no

Innhold © Nettbåt AS. Webdesign © 2000-2024 av Web Norge.