ankervinsj

Pentry utstyr

Pentry utstyr er en nødvendighet når man skal overnatte i båten, og greit til dagsturer også. Nettbåt leverer alt du trenger av utstyr. Alt fra kokeapparat til kjøleskap. Vasker, vannpumper. slanger og koplinger. Spør oss om råd om du er tvil hva du skal velge til din båt. Gass kokeapparater eller spritapparater.

Isotherm42

Isotherm kjøleskap Cruise 42

Isotherm Cruise 42 følger de mål som er blitt en standard i tusenvis av båter, med et volum på 42 liter og et fryserom på 4 liter med luke. Rygghengt avløftbar kompressordel som kan plasseres opp til 1,5 m fra skapet.

Isotherm65

Isotherm kjøleskap Cruise 65

Isotherm Cruise 65 har et fryserom på 4L med luke. Skapet rommer liggende eller stående PET-flasker og melkekartonger. Innbygd kompressor gir slett ryggside.
Isotherm Cruise 65 er utstyrt innvendig belysning.

Isotherm85

Isotherm kjøleskap Cruise 85

Isotherm Cruise 85 med 8L fryserom med luke. Pga skapets dype dør, to flyttbare trådhyller og hjørnemontert kompressor, rommer dette mye mat og drikke. Her er det plass til både liggende og stående PET-flasker og melkekartonger. Den hjørnemonterte kompressoren gir slett ryggside. Isotherm Cruise 85 er utstyrt med innvendig belysning.

Isotherm130

sotherm kjøleskap Cruise 130

Et tradisjonelt 130 liters kjøleskap med fryserom på 8 liter, tre hylleplan og grønsakskuff. Døren har også tre hyller. 
Isotherm Cruise 130 leveres med innvendig belysning og grå dørfront. Diverse dørfronter og festeskinner finnes som tilvalg.

Techimpex seafarertwo

Techimpex seafarertwo

Lp gasskomfyr med 2 brennere. Kompakthet og allsidighet, er seafarertwo en allsidig kompakt løsning av bygget i platetopp denne ultimale design enhet gjør bruk av turbo slimline brennere med teknologisk avansert design og presis flamme justering og omfatter de samme aller nyeste tekniske utviklingen som de andre modellene av sjømannen samlingen. For nedfelling

Can Nedfellbar kokeplate

Can Nedfellbar kokeplate m/vask/glasstopp

Rektangulær kokeplate kombinert med rund vask med diam 230mm, brenner med selvblokkerende flammelokk og syrefaste hengsler med vibrasjonsdemping.
Vask diameter: 230 mm
Bredde: 530 mm
Dybde: 325 mm
Høyde: 50 mm over / 120 mm under

Eno LeGascogne 3bluss

Eno Le Gascogne 3 bluss

Marinekomfyren for den som vil ha litt luksus og diskret eleganse i båten. Nyeste teknologi kombinert med generasjoners praktiske erfaringer sikrer en høy kvalitet og lang levetid. Store, profesjonelle, enkelt regulerbare brennere på 2,5 og 1,75 kW. Ovnens store hesteskoformede brenner på 1,8 kW, den kraftige bunnplaten og ovnssider i kvalitetsemalje sikrer høy og jevn varme i ovnen for vellykket matlaging, samt enkel rengjøring.

pentryutstyr

ENO Perigord Gourmet m/grill

Solid og ergonomisk innbyggingsovn med front i rustfritt stål.
Leveres med elektronisk batteritenning, stekerist og stekeplate som standard.

Kokeapparat sprit

Kokeapparat Origo 3000

2-bluss sprit apparat med en brenner av 2000W. Enkel montering og veldig enkel å bruke for optimal matlagning.
Mål (HxDxH) 464x262x137 mm.

Rund Vask 290mm

Rund Vask 290mm

Vask i rustfritt stål. Leveres med 1" avløp, sil og propp.
Utv.dia: 290mm
Innv. dia: 260mm
Dybde: 115mm

pentry kran

Kran til flushmontert vask

Kran som passer til Smev flushmontert vask. Med elektrisk bryter for start/stopp av vannpumpe. Kan også brukes på vanlige trykkstyrte pumper.

Pentry Trykkvannspumpe

Trykkvannspumpe m/Bypass Flojet 12,5 l

Pantrypumpe fra Flojet der pumpehuset har fire membraner og innebygget Bypass som gir pumpen en svært jevn vannstrøm selv uten akkumulatortank. Stillegående. For inntil 5 tappesteder. Kan tørrkjøres.

Se hele utvalget

 

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Nettbåt AS

Foretaksnr 991 700 013

Post og besøksadresse:

Sævik
4770 Høvåg

Kontakt:

Tlf: 90 01 34 38
Epost: post@nettbaat.no

Innhold © Nettbåt AS. Webdesign © 2000-2024 av Web Norge.