Humminbird kartplotter og ekkolodd

Kartplotter

Mer enn bare en kartplotter! Med Chartmaster-serien har Interphase den mest komplette karplotterserien på markedet. I ChartMaster-serien har Interphase brukt sin forover-seende undervannsteknologi for å utvikle kartplotterne som har mange funksjoner du ikke har sett på en kartplotter før. Med det siste innen prosessor-teknologi er de meget raske og enkle i bruk, og selvsagt er alle menyer på norsk. Det siste nye med disse plotterne er at du kan koble til ekkolodd og da får du en grafisk presentasjon av dybdene. Ved å bruke Interphase sin nye SMART-giver slipper du å koble til eksternt ekkolodd.

Helix 5

Helix 5 CHIRP GPS G2

Kombiinstrumentet med 5" widescreen skjerm, bakgrunnsbelysning og meget høy skjermoppløsning. Levers med 2D ekkolodd, SwitchFire og innebygd UniMap kartografi.
NB! Helix 5 serien støtter ikke NMEA2000.

Helix 5SI

Helix 5 SI GPS

Helix 5" kombiinstrument er en helt ny serie med widescreen skjerm og meget høy skjermoppløsning. Leveres med 2D ekkolodd, DownImaging og SideImaging. Det optimale ekkoloddet for trolling, vertikalfiske, samt for å finne de beste hummerplassene.

Helix 7X

Helix 7X CHIRP GPS G2

Helix 7X CHIRP GPS G2 kombiinstrumentet med 7"widescreen skjerm og meget høy skjermoppløsning. Intern GPS gjør at du kan lagre 2500 veipunkter og 45 ruter slik at du kan returnere til dine mest populære plasser.
NB! Helix 7 serien støtter ikke NMEA2000.

Helix 10

Helix 10 SONAR GPS

Helix 10"Sonar GPS har en super lyssterk LED bakrunnsbelyst skjerm. Den store skjermen gir også krystallklare bilder i direkte sollys. Leveres med DualBeam Plus ekkolodd, SwitchFire, Unit Cover og Dual SD Card Slots. Den har også innebygd Ethernet og nettverksmuligheter.

ONIX 8cxiCP

ONIX 8cxi CP

ONIX 8cxi Combo, 8,4” multifunksjon skjerm, kartplotter. For å få ONIX 8cxi CP å fungere som et ekkolodd må du ha en av de tre ekkoloddmodulene, den mest avanserte har Multi - Range Chirp teknologi, Side og Down Imaging.

ONIX 8cxi

ONIX 8cxi Combo CHO

ONIX 8cxi Combo, 8,4” multifunksjon skjerm, kartplotter med innebygd ekkolodd. ONIX 8cxi har innebygd DSP (Digital Signal Processing) og DI (Down Imaging) ekkolodd.

ONIX 10cxi

ONIX 10cxi CP

10,4” multifunksjon skjerm, kartplotter. For å få ONIX 10cxi CP å fungere som et ekkolodd må du ha en av de tre ekkoloddmodulene, den mest avanserte har Multi - Range Chirp teknologi, Side og Down Imaging.

ONIX 10cxiSI

ONIX 10cxi SI Combo

ONIX 10cxi SI Combo, 10,4” multifunksjon skjerm, kartplotter med innebygd Side Imaging ekkolodd. ONIX 10cxi SI Combo har HDSI (High Definition Side Imaging), HDDI (High Definition Down Imaging) og DSP (Digital Signal Processing) ekkolodd.

Se hele utvalget

Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

Nettbåt AS

Foretaksnr 991 700 013

Post og besøksadresse:

Sævik
4770 Høvåg

Kontakt:

Tlf: 90 01 34 38
Epost: post@nettbaat.no

Innhold © Nettbåt AS. Webdesign © 2000-2024 av Web Norge.